Bio

Winnie Bugge Frandsen – traversfløjte

En af Danmarks førende fløjtenister, har været solist for ensembler som BaroqueAros og Camerata Øresund og har spillet med det polske orkester Arte dei Suonatori. Hun spiller hyppigt i det meste af Øresundsregionen ved opsætninger af passioner, kantater mv. ligesom Winnie spiller i Duo Tramontana med cembalist Søren Gleerup Hansen. I Biedermeier Trio spiller Winnie på en kopi af en 6-klappet “Florio-fløjte” fra 1770’ernes London.


Marie Stockmarr Becker – bratsch

Har spillet med ensembler som Concerto Copenhagen, Camerata Øresund, Copenhagen Soloistst og Enghave Barok. Derudover er hun alternerende stemmeleder for bratschgruppen i Basel Sinfonietta. Hun har spillet og forsket i original musik for bratsch violin og basso continuo fra nodesamlingen Codex Rost. Marie har spillet kammermusikkoncerter i Italien, England, Belgien, Holland, USA og Kina. Hun spiller på en original bratsch bygget af Joseph Hill, London ca. 1770. Mere info på: mariestockmarrbecker.com


Lars Hedelius-Strikkertsen – 1800-tals guitar

Har specialiseret sig på historiske strengeinstrumenter – citole, oud, barokguitar og tidlig 1800-tals guitar. Lars har spillet koncerter i udlandet bla. Italien, England og Sverige. Er desuden flittigt brugt i forskellige historiske ensembler i Danmark. Udover Biedermeier Trio, spiller Lars fast i Duo Suonante – 1800-tals musik for sang og guitar, Duo Sospiri – barokmusik for sang, gambe og guitar og Via Artis Konsort – et tidlig musik ensemble med bredt repertoire. Lars har desuden spillet flere koncerter med Kgl. operasanger Guido Paevatalu og Djina Mai Mai. Lars spiller på en kopi af en fransk René Lacote guitar fra første halvdel af 1800-tallet bygget af Bernhard Kresse.